Yritys

Tammedica apteekki on perustettu vuonna 2018 Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Tammedica apteekki on Suomen ensimmäinen sairaalaan sijoitettu apteekki. Apteekin palvelut ja valikoima tukevat sairaalaan tulevia asiakkaita. Meiltä saat hankittua esim. lääkinnälliset mitatut tukisukat ennen verisuonitoimenpidettä, löydät laajasti valmisteita vastasyntyneelle ja äidille sekä raskautta suunnittelevalle. Kattavasta valikoimastamme löydät myös kliinisiä ravintovalmisteita, ravintolisiä, suunhoitovalmisteita ja haavanhoitotuotteita. Tavoitteenamme on tukea ja helpottaa asiakkaan hoidon onnistumista. Toimitamme tarvittaessa kotiutuvien potilaiden lääkkeet osastolle, jolloin kotiutuminen on vaivatointa.

 

Tammedica apteekki on Yliopiston Apteekin kumppaniapteekki ja valikoimassamme on YA-tuotesarja sekä Uniikki-kanta-asiakasjärjestelmää.

 

Apteekki palvelee vuoden jokaisena päivänä ja lisäksi verkossa (247apteekkiin.fi). Parkkihallissa on puolen tunnin ilmainen pysäköinti. Apteekki on esteetön, savuton ja tuoksuton. Tervetuloa asioimaan asiantuntevaan ja Sinusta huolehtivaan apteekkiin.

 

Marianne Tuominen, apteekkari